A CsömörSporttal az egészségért! "NETA-partnereink" körébe kerülve, egy jó ügyet tá­mogatva, Ön úgy tudja segíteni céljainkat, hogy cégének mindez nem okoz kiadást, hiszen minden a befizetendő adójának a terhére történik!

 

Magyarország 2011­-ben, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlásával vezet­te be a népegészségügyi termékadót (NETA) a népegészségügyileg nem hasznos élelmiszerek fogyasztásának visszaszorítása és az egészséges táplálkozás előmozdí­tása, valamint a népegészségügyi célú programok finanszírozásának javítása érde­kében.

 

Az érintett termékek köre a többi európai országhoz viszonyítva nálunk az egyik legszélesebb. Az előrecsomagolt cukrozott készítmények mellett az üdítők, a gyü­mölcsíz, az ízesített sör, az alkoholos frissítők, az energiaitalok, a sós snackek, vala­mint a levesporok, ételízesítők tartoznak az adóköteles termékek alá. Az adó alanya az adóköteles terméket belföldön első alkalommal értékesítő, illetve az adóköteles terméket beszerző személy, szervezet.

 

Egészségmegörző, sportolásra ösztönző programjainkkal szeretnénk egy különleges konstrukciójú együttműködési lehetőséget nyújtani azoknak a vállalatoknak, akik tevékenységikörük révén népegészségügyi termékadó (NETA) befizetésére kötelezettek. Kérjük, tekintsék át a jogszabályi környezetet, intézményünket bemutató tájékoztató anyagunkat, sportágaink, programlehetőségeink listáját!

 

RÓLUNK

Az utóbbi fél évtizedben lendületes fejlődés tapasztalható a csömöri sportéletben. A milliós nagyságrendű fejlesztések hátterében a Csömöri Sport Kft. igazgatója, Válé Flórián innovatív koncepciója és az anyagi feltételeket is biztosító Csömör Nagyközség Önkormányzata, valamint az állami támogatási rendszer áll.

A fejlesztések nyomán a Csömöri Sportcsarnok és Szabadtéri Sportközpont átlagon felüli palettával rendelkezik a sportolási lehetőségek tekintetében.

 

SZABADTÉRI LEHETŐSÉGEK:

nagypályás labdarúgás

atlétikapálya (hatsávos, szabványos salakos futópálya, távolugrógödör, súlylökőpálya)

teniszpálya

szabadtéri kondipark

szabadtéri pingpongasztal

terepbringa- és terepfutópálya

szabadtéri többfunkciós kispálya (kispályás labdarúgás és kézilabda felfestésekkel, kosárlabdapalánkkal)

 

SPORTÁGAK

atlétika

kerékpár

kézilabda

labdarúgás

kosárlabda

asztalitenisz

tenisz

ritmikus gimnasztika

karate

aikido

ReCreo funkcionális edzés

 

KULTURÁLT, INSPIRÁLÓ KÖRNYEZET

Az elmúlt évek fejlesztései nyomán a sportcsarnok új nyílászárókat, homlokzati­ és födémszigetelést kapott, a biztonságtechnikai fejlesztések mellett sikerült felújítani az öltözőinket, az orvosi szobát, és a földszinti vizesblokkot is, kialakítottunk új edző, öltöző és tárolóhelyiségeket, felújítottuk a sportcsarnok küzdőterének és a szabadtéri kispályának a borítását, a küzdőtérre új világítás és új eredményjelző került. A további dinamikus fejlődés érdekében a középtávú fejlesztési tervek között szerepel egy tanuszoda építése, a szabadtéri kispálya és a teniszpálya befedése, a parkolóhelyek növelése, illetve további energetikai beruházások.

 

TESTEDZÉS NÉLKÜL NINCS EGÉSZSÉG

Túlzásnak tűnik a kijelentés, de sajnos igaz. Túlsúlyhoz, mozgásszervi betegségekhez, általános gyenge erőnléti állapothoz vezethet, ha valaki keveset mozog, ezért a sportolási lehetőségeken, versenyek szervezésén és táplálkozási tanácsadásokon túl információs, motivációs anyagok készítését is tervezzük a mozgás és az egészség kapcsolatának kiemelésére.

Célunk egyre több embert megmozgatni és bevonni sportköreinkbe, minél több érdeklődőhöz közelebb vinni a sportolás lehetőségét és előnyeit. Az egészséges élethez mindenkinek szüksége van mozgásra, aktív kikapcsolódásra, rekreációra, sikerélményre.

 

SPORTTAL AZ EGÉSZSÉGÉRT, AZ ÖNÖK TÁMOGATÁSÁVAL

Kampányunk célja, hogy minél több gyermekhez és felnőtthöz eljussanak a Csömöri Sportcsarnok és Szabadtéri Sportközpont által kínált sportolási lehetőségek, programok. Próbaedzéssel, sportolást ösztönző versenyekkel felhívjuk a figyelmüket a sport, a testedzés egészségmegőrző hatására, saját képességeik megismerésében rejlő örömre, a rendszeres mozgás adta általános erőnléti állapot jótékony hatásaira.

próbaedzések – az első edzés ingyen van!

állapotfelmérés

helyes testedzés oktatása

sportfelszerelések, sportszerek biztosítása kezdőcsomag, ­ egy-­egy sportág eszközigényeinek biztosítása (labdák, mezek, kiegészítők, gyermekteniszütő)

 

ÁLLANDÓ RENDEZVÉNYEINK:

tavaszi és őszi regionális atlétikaverseny

tavaszi és őszi egészség-­ és sportnap

évzáró terepfutóverseny

Csömöri Bringafesztivál felnőtt és utánpótlás nemzetközi XCO és amatőr kerékpárverseny

bajnoki mérkőzések heti rendszerességgel

amatőr teniszversenyek

amatőr labdarúgótornák

asztalitenisz-, aerobic- és táncversenyek

vállalati sportrendezvények

 

Reméljük felkeltettük érdeklődését, és partnereink körében köszönthetjük Önöket is! Tisztelettel várjuk megkeresését!

 

Kapcsolat:

Válé Flórián

+36/30 922 14 22

ugyvezeto@csomorsport.hu