Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a július CsömörSport-szemmel. Bringa ob-t rendeztünk, NB II-esek maradnak férfi kéziseink, Erdélyi megnyerte a hegyifutó ob-t.

 

A portugáliai Anadia adott otthont a 2022-es ifjúsági és U23-as hegyi- és országúti kerékpáros Európa-bajnokságnak is. A csömöri válogatottak közül Greman Szonjának, illetve Feldhoffer Bálintnak, Takács-Valent Márknak és Tóth Márkónak is szoríthattunk. BŐVEBBEN ITT ÉS ITT!

 

Elkezdte a közvetlen felkészülést a 2022-23-as bajnoki szezonra nagypályás focicsapatunk. A csömöri együttes a műfüves pályán vezényelt vidám gyakorlással hangolt a következő, munkával és edzőmeccsekkel teli hetekre! BŐVEBBEN ITT!

 

Hosszan tartó betegség után, 70. életévében elhunyt Mihályi János, klubunk korábbi kézilabdázója, az MNK-ezüstérmes csapat hőse. A csömöri sportoló generációjának megbecsült tagja volt. Emlékét szívünkben őrizzük! BŐVEBBEN ITT!

 

Ismét rendkívül eredményes versenyt zártak Miskolcon hegyibringásaink, a Borsod MTB Series legutóbbi fordulójában négy arany- és két ezüstérmet gyűjtöttek a Bükkben. A sorozat végén kihirdették a csapatverseny összetettjét: a Cube-Csömör fölényesen nyert! BŐVEBBEN ITT!

 

A csoportok beosztása után az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága elkészítette a 2022/2023. évi férfi felnőtt nagypályás Pest megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság őszi sorsolását is. Illés Károly együttese augusztus 21-én Maglódon rajtol. BŐVEBBEN ITT!

 

Schmidel Regina és Sylvester Balázs révén egy-egy ezüst- és bronzérmet szereztek a mieink a Bulgárkertben megrendezett MTB XCC és XCO országos bajnokságon. A férfiaknál Palumby Zsombor, a nőknél Buzsáki Virág nyert - mindkét napon. BŐVEBBEN ITT ÉS ITT!

 

A Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai- és Versenybizottsága elkészítette az NB II-es bajnokságok besorolásait a 2022-23-as idényre. Férfi kézilabdacsapatunk rendhagyó módon az NB II Dél-nyugati csoportjába került, így ismét nehéz szezonra számíthatunk. BŐVEBBEN ITT!

 

Augusztus közepén Münchenben kerül sor a 25. Atlétikai Európa-bajnokságra, amelyre a Csömör KSK kétszeres olimpikonja, Erdélyi Zsófia is kivívta a részvételi jogot. A női maratoni versenyszámot a nyitónapon rendezik majd meg. BŐVEBBEN ITT!

 

A csömöri Toman Petrával felálló U17-es magyar kosárlabda-válogatott 72-52-es vereséget szenvedett Ausztráliától a hazai rendezésű világbajnokság helyosztóján, ezzel a mieink az értékes 6. helyen fejezték be a sokáig emlékezetes debreceni tornát! BŐVEBBEN ITT!

 

Kettős csömöri győzelem a hölgyeknél a Kékestetőn megrendezett XIV. Nyílt hegyifutó magyar bajnokságon. Erdélyi Zsófia új pályacsúccsal nyert, a női csapatok között pedig ezüstérem jutott a mieinknek! BŐVEBBEN ITT!