Már szeptember végén beindul a síszezon a Babos Síklub csömöri tanpályáin, ahol a beiratkozás előtt egyszer mindenki ingyenesen kipróbálhatja a felújított pályákat. A nyílt napokon a felszerelést térítésmentesen biztosítják az érdeklődőknek.

 

Szeptember 19-től minden nap nyitva van a Babos Síklub a csömöri Decathlon áruház mellett. A nyílt napok keretében egyszer mindenki ingyenesen kipróbálhatja a felújított tanpályákat a beiratkozás előtt!

 

Szeptember 19. és 23. között minden nap 17-től 18 óráig, szeptember 24-én 10-től 16 óráig nyílt napok keretében várják az érdeklődőket!

 

Az első alkalom után bárki beiratkozhat a szeptember 26-tól induló csoportos sítanfolyamra, vagy a snowboard oktatásra is. Olyan szabadban végezhető, egészséges elfoglaltságot ajánlanak, mely heti rendszerességgel űzhető az egész iskolaszezonban. A síelés fejleszti gyermekeink mozgását, erősíti immunrendszerét. A felszerelést ingyen biztosítják.

 

A tanfolyamon még a kezdők is biztos tudást szerezhetnek télre, hogy egyből élvezhessék az első havas csúszásokat a messzi hegyekben!

 
 
Bővebb információk: