Foci

Aki őrületbe kergette az ellenfeleket!

Törökbálinton kezdte az esztendőt a Csömör KSK U7-es focicsapata, ahol az Újévi utánpótlás tornán a harmadik helyen végeztek a srácok a csoportban a népes és rangos mezőnyben! Válé Soma minden meccsen betalált, 12 góllal zárt! Gratulálunk!

Közeledik az év vége, eljött a szilveszteri összegzések ideje - minisorozatunkban csapataink 2021-es naptári évét vesszük górcső alá. Nagypályás focicsapatunk az előző kiírásban hajszállal maradt le az éremről, jelenleg pontelőnnyel dobogós!

December 18-án szombaton téli teremtornát rendeztünk volna a fociutánpótlás U7-es és U9-es korosztályainak Csömöri Sportcsarnokban, az esemény azonban a járványhelyzetre való tekintettel elmarad.

December elején sem maradhatott el az elmúlt hónap legjobbjainak megválasztása a Csömör KSK labdarúgó-szakosztályának utánpótlásában. A megérdemelt díjakat a különböző korosztályi évzárókon vehetik majd át a játékosok.

Gödöllőn, a Szűcs Lajos Sportcentrum műfüves pályáján tartotta meg első kiválasztóedzését a Pest megyei amatőrválogatott. A tréningen összesen 23 labdarúgó vett részt, többek között a Csömör KSK védője, Zsitnyányi Dániel.

A bajnoki dobogón telelhet a bravúrokban gazdag 2021-es évet produkáló csömöri nagypályás focicsapat. A rövid pihenő előtt Illés Károly vezetőedző és utánpótlás szakmai koordinátor értékelte az elmúlt, munkával és sikerekkel teli hónapokat.

Szakmai beszélgetés, illetve a padbol megismerése céljából szervezett találkozási lehetőséget az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága. A programon a megyei felnőtt bajnokságok élklubjainak képviselői vettek részt - Csömörről Kiskapusi Balázs és Illés Károly!

A bajnokságok lezárultával a Csömör KSK labdarúgó-szakosztálya is megtartotta hagyományos szezonzáróját, amelyre idén a csömöri Zöldfa Vendéglőben került sor. A rendhagyó eseményen az értékelés után egy finom vacsora következett.

Remekül kézben tartotta a Péceli SSE elleni szezonzáró mérkőzést nagypályás focicsapatunk, magabiztosan nyert a gárda hazai pályán, a három ponttal pedig fellépett a dobogó második fokára! Gidály duplája után Krizsán találatával zárult az esztendő!

Aki látni akarja még idén nagypályás focicsapatunkat a pályán, ne tétlenkedjen! Vasárnap ebédidőben játssza a szezon utolsó megye II-es bajnoki mérkőzését a gárda, hazai pályán a Péceli SSE ellen a dobogón maradás a tét! Szurkoljunk együtt!

Nem sikerült megtörnünk a bagi átkot: hiába egyenlített nagypályás focicsapatunk kétszer is a Bagi TC otthonában, végül pont nélkül zártuk az év utolsó idegenbeli mérkőzését. A jövő vasárnapi szezonzárót ennek ellenére a dobogón várhatjuk!

Vasárnap a középmezőnyhöz tartozó Bagi TC otthonába látogat nagypályás focicsapatunk. Komoly kihívás vár dobogón álló együttesünkre, hiszen ellenfelünk eddig csak egyszer bukott el hazai bajnoki mérkőzést a szezonban.

Oldalak