Foci

Semmi sem jött össze

Nagypályás focicsapatunknak ezúttal nem sikerült a bravúr Szentendrén, a mieinknek semmi sem jött össze a masszív hazaiak ellen. Álmosan kezdtünk és a folytatásban sem találtuk a ritmust, így kétgólos vereséget szenvedtünk a bajnokság 6. fordulójában.

Harcra fel!

A szezon eddigi legkiegyenlítettebb csatája vár szombaton nagypályás focicsapatunkra a Dunakanyar SE otthonában, ellenfelünk hozzánk hasonlóan áll a tabellán, közvetlenül a dobogósok után. A pontokért vívott hatalmas harc borítékolható lesz Szentendrén!

Szívet melengető győzelmet aratott nagypályás focicsapatunk Mogyoródon a Pest megyei II. osztályú bajnokságban. A szomszédok elleni derbin fájóan hosszú sorozatot szakítottunk meg, hat év után nyertünk ismét idegenben!

Remek csatát hozott nagypályás focicsapatunk csörtéje a vendég Gödöllői SK együttesével a Pest Megyei Kupa 3. fordulójában: előbb megszereztük a vezetést, majd a 84. percig döntetlenre álltunk, de végül búcsúztunk a sorozattól.

Nagypályás focicsapatunk szerda este hazai pályán fogadja a Pest megyei I. osztályban szereplő Gödöllői SK együttesét a Pest Megyei Kupa 3. fordulójában. Újabb kemény ellenfél, ismét hazai pályán - remek erőfelmérő lesz fiatal játékosaink számára.

Nagypályás focicsapatunk a mezőnyben felvette a kesztyűt az éllovas, korábbi válogatott játékosokkal teletűzdelt CSO-KI Sport együttesével, a kapu előtt azonban határozottabbak voltak a vendégek. Ellenfelünk megérdemelten nyert, a különbség azonban túlzó.

Vérbeli rangadóval folytatódik a Pest megyei II. osztályú bajnokság: remek formában lévő nagypályás focicsapatunk szombat este az éllovas, korábbi válogatott játékosokkal teletűzdelt CSO-KI Sport együttesét fogadja.

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenyirodája kisorsolta a Pest Megyei Kupa 3. fordulójának menetrendjét. Ezúttal hazai pályán harcolhatjuk ki a továbbjutást, a megye I-es Gödöllői SK látogat nagypályás focistáinkhoz.

Nagypályás focicsapatunk - Berndt négy találatának is köszönhetően - meg sem állt nyolc lőtt gólig Szadán a Pest Megyei Kupa 2. fordulójában, így végül történelmi továbbjutást ünnepelhetett! A gárda még sosem volt érdekelt a sorozat 3. fordulójában!

Szerdán a Pest megyei IV. osztályban szereplő Szadai SE otthonában szerepel nagypályás focicsapatunk a Pest Megyei Kupa 2. fordulójában. A kiírás értelmében a két osztály különbség miatt a döntetlen a hazaiaknak kedvez, így mindenképp nyernünk kell!

Káprázatos, a szép számú közönséget maximálisan kiszolgáló győzelemmel mutatkozott be hazai pályán a szezonban a Pest megyei II. osztályban szereplő labdarúgócsapatunk. Gidály 15 perc alatt triplázott a váchartyániak ellen, majd meg sem álltunk kilencig!

Bízunk benne, hogy szombaton összejön végre nagypályás focicsapatunk hazai bemutatkozása a Pest megyei II. osztályú szezonban, ráadásul egy történelmi mérkőzéssel: a sereghajtó Váchartyán KSE először látogat Csömörre!

Oldalak