Foci

Nyárbúcsúztató focitábor Csömörön

Augusztus végén idén is nyárbúcsúztató focitáborral készülünk a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban! Edzések, sportrogramok és sok vidámság augusztus 23-27-e között. A jelentkezések befogadása elindult!

Nyáron is találkozik a női labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Margret Kratz az általa kiválasztott játékosokkal Telkiben. Az edzőtáborokban közel 50 játékos kap esélyt, köztük a csömöri Horti Boglárka, hogy meggyőzhesse a szakmai stábot a képességeiről.

A csoportok beosztása után az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága elkészítette a 2021/2022. évi férfi felnőtt nagypályás Pest megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság őszi sorsolását is. Illés Károly együttese augusztus 14-én Pomázon rajtol.

Lassan kezdünk!

Elkezdte a felkészülést a nagy kánikulában a 2021-22-es bajnoki szezonra nagypályás focicsapatunk. Illés Károly együttese a szabadtéren futóedzésekkel, a teremben pedig egymás közti játékkal hangolt a következő hetekre!

Összefoglaltuk a Csömör KSK labdarúgó-szakosztályának elmúlt szezonját is: górcső alá vettük felnőttcsapatunk és U19-eseink mellett a további utánpótlásgárdák eredményeit és nem hagyhattuk szó nélkül vezetőinket sem. Hajrá, Csömör!

Szakmai nap a labdarúgó Európa-bajnokság negyedik budapesti mérkőzésén! A Puskás Arénában rendezett Hollandia-Csehország nyolcaddöntőn jártak a Csömör KSK fociedzői, ahol értékes tapasztalatokat cserélhettek a lelátón.

Nagypályás focicsapatunk minden ellenfele lejátszotta az összes tétmeccsét, hivatalosan is lezárult a 2020-21-es Pest megyei II. osztályú bajnokság. Fantasztikus tavaszi menetelésünknek köszönhetően csak rosszabb gólkülönbséggel maradtunk le a dobogóról!

A bajnokságok lezárultával a Csömör KSK labdarúgó-szakosztálya is megtartotta hagyományos szezonzáróját, amelyre idén a csömöri horgásztónál került sor. A rendhagyó eseményen az év legjobbjai is megkapták elismeréseiket.

A nagy tavaszi bajnoki menetelést nagypályás focicsapatunk természetesen egy győzelemmel zárta le. Illés Károly negyedik helyen végző együttese Tápiószecsőn nyert, összefoglalónkban megmutatjuk a találkozó góljait és legnagyobb helyzeteit!

Női labdarúgó-válogatottunk néhány napon belül másodszor is összecsapott a szerbekkel. A hétfői felkészülési meccsen a kezdőcsapat tagja volt a csömöri Horti Boglárka, a II. Csömöri utánpótlás labdarúgónapon díjakat átadó Vágó Fanni pedig rekorder lett!

A hajrát ugyan izgalmassá tették a srácok, de végül győzelemmel zárta a megye II-es bajnokságot nagypályás focicsapatunk Tápiószecsőn. A gárda fantasztikus tavaszt produkált, negyedik helye azonban még a riválisok eredményein múlik.

Szezonbeli huszadik és egyben utolsó mérkőzésére készül nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban. A Tápiószecső FC otthonában győzelemmel szeretnénk emlékezetessé tenni a zárást és megőrizni esélyünket az éremre!

Oldalak