Foci

Utánpótlás évnyitó Törökbálinton

Törökbálinton kezdte az esztendőt a Csömör KSK U9-es korosztálya, ahol az Újévi utánpótlás focitornán két csapattal is részt vettünk. A srácok a tizenkét csapatos népes és rangos mezőnyben a 9-10. helyen végeztek.

A szakadó eső ellenére jókedvűen kezdte meg hathetesre tervezett téli felkészülését nagypályás focicsapatunk a Csömöri Szabadtéri Sportközpont műfüves edzőpályáján. A felnőttekhez csatlakozott néhány U19-es tehetségünk is.

Féléves kitérő után ismét nagypályás focicsapatunk tagja a több poszton is bevethető korábbi kapitány, Krizsán György, aki a szívére hallgatott és a tavaszi szezonra való téli felkészülést már Illés Károly együttesével kezdheti meg.

A Csömör KSK labdarúgó-szakosztálya megtartotta hagyományos edzői évzáró eseményét a Csömöri Sportcsarnokban. A remek hangulatú rendezvényen a múltidéző szezonértékelés mellett a tavaszi célok is szóba kerültek.

A Pest megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság őszi szezonjának végén a csömöri nagypályás focicsapat vezetőedzője és utánpótlás szakmai koordinátora, Illés Károly értékelte az elmúlt, munkával és sikerekkel teli hónapokat.
A focibajnokság lezárultával a Csömör KSK labdarúgó-szakosztálya megtartotta hagyományos szezonzáróját. A rendhagyó eseményen az értékelést a pizzázás és a közös meccsnézés követte. Tavasszal folytatódhat a menetelés!

Egészen drámai körülmények között veszítette el a Pomáz-ICO SE elleni szezonzárót nagypályás focicsapatunk: a mérkőzés utolsó percében, egy 35 méteres szabadrúgás után, egyedül a játékvezető látta úgy, hogy a labda áthaladt a gólvonalon...

Nagypályás focicsapatunk a Pomáz-ICO SE elleni hazai rangadóval zárja a Pest megyei II. osztályú bajnokság őszi szezonját. Ellenfelünknek mindössze kétpontos a lemaradása mögöttünk, így kiemelten fontos találkozó elé nézünk!

A Csömör KSK fociutánpótlása is a Puskás Aréna lelátóján szurkolt a magyar labdarúgó-válogatott görögök elleni győztes évzáró mérkőzésén, amely egyben az új válogatottsági rekorder, Dzsudzsák Balázs búcsúztatásáról is szólt.

Magabiztos, kétgólos győzelmet aratott nagypályás focicsapatunk idei utolsó idegenbeli fellépésén, a Pest megyei II. osztályú bajnokság 14. fordulójában. A valkói 90 perc során az ellenfél büntetőjét háromszorosan toroltuk meg!

Vasárnap délután az év utolsó idegenbeli fellépésére utazik a Valkó KSK otthonába nagypályás focicsapatunk. A Pest megyei II. osztályú bajnokság 14. fordulójában több korábbi csömöri játékossal is farkasszemet nézhetünk.

A Csömör KSK-Perbál SC labdarúgó-mérkőzés szünetében ismét sor került a hagyományos díjátadásra, szurkolóink gyűrűjében fociutánpótlásunk októberi legjobbjai vehették át elismeréseiket a különböző korosztályokban.

Oldalak