Foci

Jelentkezz őszi focitáborunkra!

Ismét focitábort szervez a Csömör KSK! Az őszi szünetben, október 25–29. között várjuk az utánpótlást a különböző korosztályokban - jelentkezni lehet Gidály Mihály táborvezetőnél a +3670 608 6293 telefonszámon, e-mailben a labdarugas@csomorsport.hu-n!

Történelmi győzelmet aratott nagypályás focicsapatunk Szentendrén, először nyert a csömöri együttes a Duna-parti városban! Tihanyi zsinórban a harmadik meccsén lőtt gólt, majd a hazai egyenlítés után Krizsán találatával gyűjtöttük be a három pontot.

A mezőny egyik legrosszabb formában lévő együtteséhez látogat szombaton nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban. A Szentendre VSE jelenleg ugyan a kiesés ellen küzd, de minden ellenfelének megnehezíti a dolgát.

A Csömör KSK-Perbál SC labdarúgó-mérkőzés szünetében hagyományteremtő díjátadásra került sor, fociutánpótlásunk szeptemberi legjobbjai vehették át elismeréseiket a különböző korosztályokban Kiskapusi Balázs szakosztályvezetőéktől.

Fordulatos mérkőzésen szerzett bravúros győzelmet nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban, miután két vállra fektette a szezonban eddig veretlen Perbál SC együttesét. Tihanyi Ármin megszerezte 100. gólját a Csömör KSK mezében!

Két idegenbeli döntetlent követően ismét hazai környezetben lép pályára nagypályás focicsapatunk, vasárnap a bajnoki szezonban veretlen Perbál SC látogat Csömörre. A félidőben utánpótlás-díjátadót és tizenegyesrúgó-versenyt is rendezünk.

Egy végletekig kiélezett találkozót hozott nagypályás focicsapatunk kistarcsai vendégjátéka. A második félidőben a csereként beállt Tihanyi egyéni villanása után megszereztük a vezetést, de a hazaiak néhány perccel később ki tudtak egyenlíteni.

Két szomszédvár összecsapása fűszerezi meg a szombatot: a megye II-es bajnokságban három év után látogat ismét Kistarcsára nagypályás focicsapatunk. A kiemelt jelentősséggel bíró derbin nemcsak a három pont a tét, a presztízs is számottevő!

Öt év után játszott ismét döntetlent nagypályás focicsapatunk a Vác-Deákvár SE otthonában. A megye II-es bajnokság 7. fordulójában korán hátrányba kerültünk, majd a fordulás után hamar egyenlítettünk a három piros lapot is tartogató találkozón.

Hatalmas megtiszteltetés érte a Csömör KSK labdarúgó-szakosztályának utánpótlását: az MLSZ Bozsik Körzetközpont első alkalommal megrendezett válogatott edzésére három játékosunk is meghívót kapott az U11-es korosztályban!

Függetlenül a pályaválasztótól, rendre a végletekig kiélezett csatákat hoz a Csömör KSK és a Vác-Deákvár SE összecsapása a megye II-es bajnokságban. Idegenben még a pontszerzés is csak egyszer jött össze, ezúttal is kőkemény meccs várható.

Korán hátrányba került és végig futnia kellett az eredmény után nagypályás focicsapatunknak az Isaszegi SE elleni megye II-es bajnoki mérkőzésen. Az akarattal nem volt gond, mentünk előre, de ezúttal csak a szépítés jött össze.

Oldalak