Fotózz, videózz, nyerhetsz!

Fotózz és videózz a Csömöri Bringafesztiválon (2014. június 21-én), add be a legjobb fotóidat, fotósorozatot, illetve rövid kreatív videó (time-lapse) kompozíciódat a Csömör Sport fotó és videó pályázatára!

Pályázatunkra a Csömöri Bringafesztiválon készült képeket és felvételeket várunk, tehát készülhet a fotó, videó a kerékpár versenyzőről, az extrém bemutató bringásairól, lehet egy selfie a bringáddal, vagy akár még a díjátadás örömteli pillanatainak megörökítésével is nyerhetsz, csak legyen izgalmas vagy szép a kép! 

A pályázatra beadott anyagok megjelennek és megmérettetnek weboldalainkon, facebook közösségi oldalunkon, természetesen a készítő nevének, művésznevének feltüntetése mellett.

Nyeremények a fotó kategóriában:

I. helyezett 10 ezer Ft, a II. és III. hely elnyerőjét 5.000 Ft értékű jutalom illeti, a legjobb képekből kiállítást is rendezünk.

Nyeremények a kreatív videó kategóriában:

I. helyezett 10 ezer Ft, a II. és III. hely elnyerőjét 5.000 Ft értékű jutalom illeti.

Beadási határidő:

2014. július 1.

Ajánlott méret: 20x30 cm, 400 dpi. (maximum 10 darab képet várunk egy pályázótól)

Bővebb infó és a pályázati anyag leadása: sportkriszta@gmail.com

A pályázaton való részvétellel hozzájárulsz, hogy a képeidet a Csömör Sport online és nyomtatott felületein felhasználjuk. A pályázaton való részvételhez előzetes regisztráció nem szükséges, és pályázati díj nincs.

Szervező:

Csömör Sport és szabadidő-szervező Nonprofit kft.

csomorsport.hu

https://www.facebook.com/csomorsport

www.bringafeszt.hu