A hétvégén a Cegléd elleni női kézilabda meccs is nagy izgalmakat és fordulatokat hozott. A megjelent közönség azt láthatta, hogy az első félidőben - ha magabiztosan nem is, de - vezetünk, míg a második félidő elején szomorúan kellett végignéznünk, ahogy az előnyünk pillanatok alatt elolvad, s az ellenfél teljesen átveszi a mérkőzés irányítását. Az edző, Czirjék János beszámolója következik.
 
A csapatunk nem tudott túlnőni saját árnyékán a mezőny egyik legjobb csapata ellen, annak ellenére, hogy koncentráltan kezdte a mérkőzést, és az első félidőben irányítottuk a játékot. A második félidő első 5-8 perce immár másodszor gyengére sikeredett, ez idő alatt kerültünk 4 gólos hátrányba és ellenfelünk minden hibánkat azonnal büntetette. Fontos megemlíteni, hogy 5 (!!!) hétméterest hibáztunk el, tehát van még sok kijavítandó. A csapatunkból többen hiányoztak; egy sérülés miatt, valamint három játékosunk esküvőn vett részt. Jövőben remélem nem lehet kérdés, hogy a lekötött, továbbá előzetesen ismert programhoz alkalmazkodva igyekezzen mindenki igazodni, csak a rendkívüli események lehetnek kivételek.
 
 
A csapat nagy lelkesedése dicséretet érdemel. Kiemelkedő teljesítményéért Vass Évának a mérkőzést követően Polgármester Úr ajándékot adott át. Rajta kívül Bernát Eszter kapusunk és a hetek óta - kényszerből - nem a posztján játszó Mervald Zsuzsanna játékáért jár elismerés. Örömteli hétvégi esemény, hogy a három hét alatt a "semmiből" újjá szervezett serdülő csapatunk megkezdte a Pest-megyei serdülő bajnokság 1998-as születésűek csoportjában a szereplést.

Vácott az első mérkőzésen a Dabas ellen még lámpalázas játékkal vereséget szenvedtek Mervald Zsuzsi tanítványai, de a második ellenfelünket - Salgótarjánt - magabiztosan, jó játékkal legyőzték a lányok. Öröm volt nézni a mosolygó játékos arcokat és a lelkesen szurkoló szülők boldogságát.

 

Csömör - Ceglédi Kék Cápák 23:26 (13:12)

Csömör összeállítása: Bernát - Vass 6, Nyitrai 3, Horváth 3, Hománé 2, Merse 5, Mervald 3
Cserék: Turi, Halápiné, Pintér (1), Rónyai , Palatitz, Lelki.

Edző: Czirjék János