Fiataloktól hemzsegő kerettel utazott el Füzesabonyba férfi kézilabdacsapatunk, az NB II-es bajnokság 4. fordulójában nyolc tizenéves csömöri játékos várt bevetésre! Helembai első góljait lőtte az NB II-ben, de a gárda súlyos vereséget szenvedett.

 

Rendkívül fiatal átlagéletkorú kerettel utazott el Füzesabonyba férfi kézilabdacsapatunk, hiszen a 14-es meccskeretből nyolcan sem töltötték be a 20. esztendejüket. A sok csömöri hiányzónak, no meg meggyőző teljesítményüknek köszönhetően Riz, Berecz, Forsthoffer, Helembai, Hullán, Kis, Szegedi és Turák Xavér is bevetésre várt. A meccsen a 4. percig kellett várni az első gólra, Bártfay révén még vezettünk, legközelebb a 15. percben nőtt a találataink száma, akkor is 18-asunk talált be, de addigra már kettővel vezettek a hazaiak. Rengeteg volt a hiba mindkét oldalon, fájdalom, hogy ebben mi vezettünk. A szünetre 8 gólos hátrányt szedtünk össze, pedig tavalyi házi gólkirályunk félóra alatt a hat csömöri találtból négyet jegyzett!

 

Sok örömünk a fordulás után sem lehetett, komoly különbségű vereséget szenvedtünk Füzesabonyban, a fiatalok azonban ezekből a meccsekből is rengeteget tanulhatnak a jövőre nézve, az utolsó percekben a mieink két záró gólját a saját nevelésű Helembai Nagy Levente szerezte - ezek voltak a tehetséges játékos első góljai az NB II-ben a felnőttek között! Véget ért tehát a veretlenségi sorozatunk a szezonban, jövő héten itthon javíthatunk!

 

KÉZILABDA, NB II, ÉSZAK-CSOPORT, 4. FORDULÓ
Füzesabony SC – Csömör KSK 30–16 (14–6)
2021. október 17. vasárnap, 18.00
Füzesabony
Gólszerzők: Blazsek 6, Fekete 6, Molnár 6, Major 3, Péter 3, Ács 2, Csapó 2, Hevér 1, Tamás 1 ill. Bártfay 5, Forsthoffer 5, Szegedi 3, Helembai 2, Hullán 1.

 

 

KÖVETKEZIK:
KÉZILABDA, NB II, ÉSZAK-CSOPORT, 5. FORDULÓ
Csömör KSK – Pénzügyőr SE
2021. október 24. vasárnap, 18.30
Csömöri Sportcsarnok

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!