Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, május 6-án ismét mozgásra buzdít a Csömöri Körtúra, hiszen indul a Boglárka-túra. Az útvonalon lévő körpanorámás kitekintőponton már az utolsó simítások zajlanak, így hétvégén átadásra kerülhet az "építmény"!

 

Hetekkel korábban elkezdődtek a körpanorámás kitekintőpont munkálatai a Vízműsoron. A Csömöri Körtúra útvonalán, a Frontvonalak Csömörön a II. világháborúban című információs tábla mellett kap helyet az “építmény”, mely Kulich Gábor tervei alapján, a Csömöri Községgondnokság és a Komjáti Design Kft. kivitelelezésében készül.

 

A kitekintőpont fontos elemeként kihelyezésre kerül majd két látkép, melyek segítségével beazonosíthatjuk Csömör fontosabb épületeit, településrészeit, valamint a település felett elterülő dombokat, hegyeket, de még Budapest kiemelkedő építményeit is (Parlament, Szent István Bazilika, Budai Vár)!

 

A kitekintőponton már az utolsó simításokat végzik, így május 6-án, a Boglárka gyalogos teljesítménytúra alkalmával átadásra kerülhet!