Általános

Köszönjük edzőink munkáját!

Szeptember 25-én ünnepeljük az edzők napját - idén is az Európai Sporthét keretein belül. A Magyar Edzők Társasága a kampányában való részvétellel az edzői szakma elismerésére, az edzői hivatás és az edzők munkájának fontosságára hívja fel a figyelmet.

Mozgásban és aktivitásban nem volt hiány! Idén is nagy sikerrel zárult a csömöri Sportnap, ahol számos sportágban tehették próbára tudásukat a különböző korosztályú érdeklődők a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban és Sportcsarnokban!

Szeptember 17-én vasárnap ismét egész nap nagyszerű programokkal, sportágakkal várjuk a Sportnap aktív látogatóit, az atlétikától, a bringán, a focin, a kézilabdán és a karatén át egészen a teniszig a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban és Sportcsarnokban!

Csömör Nagyközség Önkormányzata 2023. szeptember 15-re, péntekre ismét autómentes napot hirdet az általános iskolába járó gyermekek számára! Az autó nélkül érkező gyermekek garantált ajándékban részesülnek!

Folyamatosan zajlanak a fejlesztések a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban a műfüves edzőpálya körül, legutóbb a szaniterkonténer bekötéseivel végeztek a szakemberek, így sportolóink mellett már látogatóink is birtokba vehetik az újítást.

Az alábbiakban felhívjuk sportolóink és szüleik figyelmét a jelenleg érvényes rendszerre a Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Kft. által kezelt Csömör KSK képzési díj (sportolói tagdíj) befizetésével kapcsolatban!

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt az augusztus CsömörSport-szemmel. Maratoni ob-arany Szatmárytól, GP-siker Zágrábban, ezüstérem a Fábián Ferenc emléktornáról.

Labdarúgóink hétvégi szezonnyitóján megnyitotta kapuit a Csömöri Szabadtéri Sportközpont büféje. Az Intermezzo Sport ősztől minőségi étel- és italválasztékkal, egészséges, környezettudatos, frissített termékkínálattal várja szurkolóinkat!

A magunk mögött hagyott hétvégén már a 17. Csömör Kupa díjlovaglóversenyre került sor Kelemen Csilla Rét utcai lovardájában. Az egyre komolyabb hagyományú viadalon negyedik sikerét aratta Marosi Nikolett díjlovas.

Török Zoltán, a Sopron Basket női kosárlabdacsapatának ügyvezetője bejelentette a gárda jövő évi keretébe pályázó utánpótlás-játékosok névsorát. Összesen 10 korosztályos válogatott sportoló kap lehetőséget a bizonyításra, benne két csömöri!

Idén nyáron is lesz csillagnéző éjszakai túra Csömörön! Gyülekező augusztus 12-én, szombaton 19.30-kor a csömöri horgásztónál. A teljes táv körülbelül 6 kilométer, a program ingyenes és kutyabarát. Csillaglesre fel!

Mozgalmas idényen van túl a csömöri Huszák Alexandra, a magyar női jégkorong-válogatott csatára. Év elején még csuklótörés hátráltatta, csodával határos módon mégis játszhatott az A-csoportos vb-n, nyáron pedig ismét külföldre szerződött...

Oldalak