Általános

Vigyázzunk egymásra!

A csömöri Mátyás Király Általános Iskola karanténba került osztályainak tanulói és családtagjai a karantén ideje alatt nem látogathatják a sportcsarnokot. Kérjük továbbá, hogy sportcsarnok teljes területén viseljék az orrot és szájat takaró védőmaszkot!

Saját hatáskörben meghozott döntés alapján, 2021. október 16-i hatállyal a negyedik hullám megfékezése érdekében, a Csömöri Sportcsarnok teljes területén kérjük, az orrot és szájat takaró védőmaszk viselését! Köszönjük!

Felhívjuk sportolóink és szüleik figyelmét, hogy a jövőben a Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Kft. által kezelt Csömör KSK képzési díj (sportolói tagdíj) befizetése a készpénzes lehetőséget felváltva, kizárólag bankszámlaszámra való utalással történhet!

Csömör Nagyközség Önkormányzatának döntése értelmében novembertől az eddigi ügyvezető, Válé Flórián mellett Solti László is hasonló tisztségben irányítja a Csömöri Sport- és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft.-t.

Izgalmas fejlesztés készül a Csömöri Szabadtéri Sportközpont területén: hamarosan végleges rekortánburkolatot kap a távolugrók nekifutója! Jövő hétvégétől a Berendi Antal vezette szakosztály már a vadonatúj felületen gyakorolhat!

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a szeptember CsömörSport szemmel. Tornát nyertek férfi kéziseink, győzelem a Kékesen, ragyogóan sikerült a hagyományos Sportnap!

Az idei szezonban is folytatjuk hagyományos rovatunkat, havonta szemlézzük a csömöri utánpótlás aktuális eredményeit, hiszen a felnőttek mellett a tehetséges fiatalok is hétről hétre megmérettetnek saját bajnokságukban. Hajrá, fiatalok, hajrá, Csömör!

Az edzők napját szeptember 25-én ünnepeljük - idén is az Európai Sporthét keretein belül. A Magyar Edzők Társasága a kampányában való részvétellel az edzői szakma elismerésére, az edzői hivatás és az edzők munkájának fontosságára hívja fel a figyelmet.

Az idei Sportnapon már második alkalommal ültettek el egy-egy fát országos bajnokaink a csömöri bajnokok fasorában - a Csömöri Szabadtéri Sportközpont területén már névtáblák is emlékeztetnek a "tulajdonosok" sikereire!

Mozgásban és aktivitásban nem volt hiány! Idén is nagy sikerrel zárult a csömöri Sportnap, ahol számos sportágban tehették próbára tudásukat a különböző korosztályú érdeklődők a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban és Sportcsarnokban.

Szeptember 19-én vasárnap ismét egész nap nagyszerű programokkal, sportágakkal várjuk a Sportnap aktív látogatóit, az atlétikától, a bringán, a focin, a kézilabdán és az rg-n át egészen a teniszig a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban és Sportcsarnokban!

Bajnokok fasora Csömörön! Az idei Sportnap ismét tartogat egy különleges programot a kicsiknek és nagyoknak, az idei és a tavalyi felnőtt országos bajnokságokon győztes sportolóink mindegyike elültet egy fát a Csömöri Szabadtéri Sportközpont területén.

Oldalak