Általános

Értekezlet edzői stábunknak

Eredményes megbeszélésen hangolták össze a 2023-as esztendő teendőit a Csömör KSK égisze alatt dolgozó edzők és szakemberek a Csömöri Sportcsarnokban. A rendszeres egyeztetés fókuszában ezúttal az adminisztráció és költségvetés állt.

Szépen lassan a célegyenesébe érkezik a 2023-as Sportbálra hangolódás, egy hét múlva díjazzuk sportolóinkat, majd bulizhatunk egy nagyot! Ahogy közeledünk a gálához, egyre izgatottabban várja mindenki a szakmai zsűri idei döntését!
A csömöri csapatok a megszokott rendben készülnek, miközben folyamatosan formálódik a tavaszi szezon programja. Ami biztos: tartalmas hónapok várnak a mieinkre, és női kézilabdázóinknak már jövő hétvégén beindul a verkli!

A saját nevelésű fiatalok a Ludovika Csata NB I/A-csoportos kosárlabdacsapatában hagyományosan megkapják a lehetőséget. Tursics Krisztián vezetőedző a csömöri Toman ikreket, Dórát és Rékát is bátran bedobta a mélyvízbe.

Idén a Futapest Klub Egyesület és a Csömöri Sport- és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft. által évente közösen megrendezett „Évzáró-Szilveszteri futás” szervezéséért Koren Tamás, Válé Flórián és Solti László kapta a Csömör Kincse-díjat.

Elkezdődtek a Csömöri Sportcsarnok karbantartási, felújítási munkálatai, amelyek szinte az egész létesítményt érintik, így a közeljövőben fokozott figyelmet kérünk sportolóinktól, edzőinktől és a szülőktől egyaránt!

Szépen lassan a célegyenesébe érkezik a 2023-as Sportbálra hangolódás, közzétesszük, hogy idén milyen kategóriákban díjazzuk sportolóinkat. Ahogy közeledünk a gálához, egyre izgatottabban várja mindenki a szakmai zsűri idei döntését!

A magyar kultúra napja alkalmából tíz fogós kvízkérdéssel készültünk olvasóinknak az évről évre egyre sikeresebb csömöri sport témakörében. Most mindenki tesztelheti, mennyire ismeri a település sportéletét és annak szereplőit! Játékra fel!

Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően idén is támogatja a kiemelkedően teljesítő, nemzetközi versenyeken szereplő csömöri sportolókat Csömör Nagyközség Önkormányzata: az atlétika vb-re készülő Erdélyi Zsófia mellett a judós Tóth Krisztiánt is.

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság döntése értelmében mostantól az egykori csömöri edző, B. Nagy Zoltán, a Sportszelet című sporthetilap egykori felelős szerkesztője nevét viseli a szervezet által kiírt és bonyolított regionális női futsalbajnokság.

Ünnepeljük együtt a 2022-es év legjobb csömöri sportolóit az idei Sportbál keretében! A különleges ceremóniát hajnalig tartó táncmulatság követi, mindenképp érdemes tehát időben biztosítani a belépéshez szükséges jegyeket!
Az alábbiakban felhívjuk sportolóink és szüleik figyelmét a jelenleg érvényes rendszerre a Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Kft. által kezelt Csömör KSK képzési díj (sportolói tagdíj) befizetésével kapcsolatban!

Oldalak