Általános

Nyílt napok a Babos Síklubban

Már szeptember végén beindul a síszezon a Babos Síklub csömöri tanpályáin, ahol a beiratkozás előtt egyszer mindenki ingyenesen kipróbálhatja a felújított pályákat. A nyílt napokon a felszerelést térítésmentesen biztosítják az érdeklődőknek.

Az alábbiakban felhívjuk sportolóink és szüleik figyelmét, hogy milyen változások lépnek életbe október 1-től a Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Kft. által kezelt Csömör KSK képzési díj (sportolói tagdíj) befizetésével kapcsolatban!

Mozgásban és aktivitásban nem volt hiány! Idén is nagy sikerrel zárult a csömöri Sportnap, ahol számos sportágban tehették próbára tudásukat a különböző korosztályú érdeklődők a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban és Sportcsarnokban!

A Csömör KSK szakosztályai és sportoló közül többen is részt vettek a megújult csömöri Auchan áruház szervezésében megvalósult hétvégi családi napon, ahol atlétáink és labdarúgóink is egy nagyszerű toborzóval vitték klubunk jó hírét!

Csömör Nagyközség Önkormányzata 2022. szeptember 16-ra, péntekre újabb autómentes napot hirdet az általános iskolába járó gyermekek számára! Az autó nélkül érkező gyermekek garantált ajándékban részesülnek!

A Csömör KSK hivatalos címerét ábrázoló pályamatrica került elhelyezésre a Csömöri Sportcsarnok kezdőkörében. A hamarosan kezdődő kézilabda-bajnokságok során már szurkolóink is gyönyörködhetnek a látványos újításban!

A csömöri Huszák Alexandrával felálló női jégkorong-válogatott kétgólos hátrányból egyenlített a finnek ellen az A-csoportos világbajnokság helyosztóján, de végül alulmaradt a hosszabbításban. A csapat minden idők legjobb szereplésével nyolcadikként zárt!

Az ATV csatornán adásba kerülő Start Plusz című műsor vendége Csömör Nagyközség polgármestere, Fábri István és a főváros XVI. kerületének alpolgármestere, Szász József volt. A beszélgetés apropóját az I. Tavak futása adta!

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt az augusztus CsömörSport-szemmel. Két szinkronúszónk, kajakozónk és maratonfutónk is megjárta sportága Európa-bajnokságát.

Minden várakozásnál sikeresebben zajlott hétvégén az I. Tavak futása elnevezésű közösségi futás és kerékpározás. A népes mezőny a IV. Csömöri tófesztiválra érkezett meg, a futók közül elsőként a Csömör KSK atlétája, Zavesicki Jenő.

Nagyszerűen sikerült az I. Tavak futása közösségi futás és kerékpározás! A Naplás-tótól a csömöri horgásztóig több mint hatvanan teljesítették a közel 10 kilométeres távot és érkeztek célba a IV. Csömöri tófesztivál helyszínére!

Bővelkedik sportprogramokban az augusztus 27-i IV. Csömöri Tófesztivál: a Tavak futása elnevezésű sportrendezvény mellett az atlétika, a laser run és a labdarúgás szerelmesei, illetve utánpótláskorú sportolói is próbára tehetik tudásukat.

Oldalak