Tenisz

Nyitva a csömöri teniszpálya!

Ahogy éledezik a tavaszi időjárás, úgy válnak egyre aktívabbá a salakpályás tenisz szerelmesei! A csömöri pálya borításának karbantartása megtörtént, a hálók a helyükre kerültek, így ismét használhatóak a pályák!

Az utóbbi hetek időjárása már nem teszi lehetővé a Csömöri Szabadtéri Sportközpont teniszpályáinak használatát, megtörtént a téliesítés, a hálók leszerelése, így hivatalosan is véget ért a 2021. évi teniszezési lehetőség. Nyitás jövő tavasszal!

A 2021-es csömöri Sportnapon megrendezett páros teniszversenyre öt duó jelentkezett, barátok és családtagok is ütőt ragadtak a másik oldalán a győzelem reményében. Az első helyért járó elismerés végül a Janda Antal-Koós Norbert párost illette meg.

Szeptember 19-én várunk téged is partnereddel, pároddal együtt amatőr teniszversenyünkre! A Sportnap keretén belül a versenyen való részvétel előnevezéshez kötött, a regisztráció pedig már el is indult!

Ahogy éledezik a tavaszi időjárás, úgy válnak egyre aktívabbá a salakpályás tenisz szerelmesei! A csömöri pálya borításának karbantartása megtörtént, a hálók a helyükre kerültek, így a létszámlimit megtartása mellett ismét használhatóak a pályák!

Az utóbbi hetek időjárása nem teszi már lehetővé a Csömöri Szabadtéri Sportközpont teniszpályáinak használatát, megtörtént a téliesítés, a hálók leszerelése, így hivatalosan is véget ért a 2020. évi teniszezési lehetőség. Nyitás jövő tavasszal!

Az őszi csömöri Sportnap keretén belül idén is ideális időjárási körülmények között, remek hangulatban rendeztük meg a páros teniszversenyünket a salakpályán, amelyen ezúttal a Tajti Endre-Várkonyi András duó diadalmaskodott.

Megnyílt a nevezési lehetőség a teniszversenyre! Iparkodjatok, mert a létszámlimit miatt mindössze 8 páros előnevezését tudjuk fogadni! Nevezési díj: 2000 Ft. Jelentkezni lehet Gubek Balázsnál (+36 70 281 64 43).

Harmadik számú kiemeltként kezdte a korosztályos, U18-as országos teniszbajnokságot a csömöri Jánosi Luca, aki játékveszteség nélkül egészen az elődöntőig menetelt a fővárosi tornán. A finálé kapujában állította meg az MTK tehetsége, Szabanin Natália.

Vendégjátékosként számított a csömöri teniszezőre, Jánosi Lucára a Budaörsi SC a női Szuperligában. Tehetségünk egyesben és párosban is kitett magáért, három győzelemmel és négy vereséggel zárt, csapata pedig ötödikként.

Ahogy éledezik az igazi nyári időjárás, úgy válnak egyre aktívabbá a salakpályás tenisz szerelmesei! A csömöri pálya borításának karbantartása megtörtént, a hálók a helyükre kerültek, így a létszámlimit megtartása mellett ismét használhatóak a pályák!

Szépen lassan a teniszvilág is éledezik és újraindul: a Fehérvár Kupán nyolcadik kiemeltként a csömöri Jánosi Luca is pályára lépett, de sajnos nem jutott tovább az első fordulóból, miután Dankó Vanesa Dalma két szettben jobbnak bizonyult.

Oldalak