RG

Csatlakozz rg-seinkhez!

Ritmikus gimnasztikázóink vezetőedzője, Juhász Éva bemutatóedzést és toborzót is tart a vasárnapi Sportnapon: délelőtt 9 és 11 óra között kipróbálási lehetőséggel várja az 5 és 15 év közötti lányokat a Csömöri Sportcsarnokban!

Ritmikus gimnasztikázóink vezetőedzője, Juhász Éva hetente háromszor is várja a gyerekeket a Csömöri Sportcsarnokban tartott edzésekre: a kezdő csoport kedden és csütörtökön 15.30-17.00 között, szombaton 8.30-10.00 között tréningezik.

A Csömör KSK ritmikus gimnasztikázói Juhász Éva vezetőedző iránymutatása mellett indultak első versenyükön, a Sziget Kupán, ahol csodálatos gyakorlatokat mutattak be, ennek eredményeképpen pedig halmozták a dobogós helyekkel járó érmeket.

Kihirdette az áprilisi Európa-bajnokságra utazó női tornaválogatott keretét Draskóczy Imre szövetségi kapitány, amelyben a csömöri Péter Sára mellett Székely Zója és Bácskay Csenge (mindhárman Postás SE), illetve Kovács Zsófia (DKSE) is helyet kapott.

Két ezüstérmet is begyűjtött a Duna Aszfalt Szer Országos Bajnokságon a csömöri tornász, Péter Sára, aki ugráson és talajon is közel járt a győzelemhez a Központi Tornacsarnokban. A közelgő Európa-bajnokság előtt biztató a formája.

A Központi Tornacsarnokban került sor a női tornászok Szuper Csapatbajnokságának 1. fordulójára, ahol a Postás SE Bácskay Csenge, Béke Flóra, Peresztegi Nóra, Székely Zója és a csömöri Péter Sára összeállítású B-csapata másodikként végzett.

Kisebb kihagyás után, egy héten keresztül ismét a magyar válogatott tatai edzőtáborában készült a lányokkal a csömöri tornász, Péter Sára. A fókusz elsősorban a versenyszezon előtti finomhangoláson volt.

Ritmikus gimnasztikázóink vezetőedzője, Juhász Éva hetente háromszor is várja a gyerekeket a Csömöri Sportcsarnokban tartott edzésekre: a kezdő csoport kedden 15.00-17.30 között, csütörtökön 15.00-18.00 között, szombaton 8.00-12.00 között tréningezik.

Hangulatos bemutatóval kíván áldott karácsonyt a csömöri ritmikus gimnasztikázók szakosztálya, a Táncművészeti Stúdió SE vezetőedzőjével, Juhász Évával, aki néhány hónap alatt látványos eredményeket ért el a szorgalmas lánycsapattal.

Folytatjuk hagyományos, a csömöri sportélet főszereplőit bemutató portrésorozatunkat: novemberben ritmikus gimnasztikázóink edzőjét, a Ferencvárosi TC színeiben országos bajnoki bronzérmet szerző Juhász Évát ismerhetjük meg jobban.

Szépszámú érdeklődő gyűlt össze a Csömöri Sportcsarnok emeleti különtermében, az apropó pedig ritmikus gimnasztika szakosztályunk új vezetőedzőjének, Juhász Évának a hangulatos bemutatóedzése volt.

Ingyenes, nyílt regisztrációs órával várja az érdeklődő gyerekeket és szüleiket megújult ritmikus gimnasztika szakosztályunk: október 27-én 14.30-kor a tapasztalt, 42 éve edzőként dolgozó Juhász Éva szakvezető tart bemutatóedzést!

Oldalak