Öttusa

Csepeli Magyar Kupa-hétvége

Csepelen rendezték meg a Béres Magyar Kupa 2. fordulóját, ahol több korosztályban is képviseltette magát a Csömör KSK a háromtusa és a kéttusa versenyszámban. A fiatalok ismét derekasan helytálltak.

Április 2-3-án Székesfehérvárott rendezték meg a Béres Magyar Kupa 1. fordulóját, ahol több korosztályban is képviseltette magát a Csömör KSK a háromtusa és a kéttusa versenyszámban. A fiatalok derekasan helytálltak.

A Csömör KSK öttusaszakosztálya részt vett a Vácott megrendezett Kéttusa Magyar Kupa IV. fordulójában, majd másnap, a Laser Run Magyar Kupa 3. fordulójában. A gyerekek kitettek magukért és emlékezetes pillanatokkal örvendeztették meg szüleiket!

Februárban a Csömör KSK triatlon és öttusa szakosztályát is felvette tagjai közé az országos szövetség, így elkezdődhetett a felkészülés. Az első benyomások roppant kedvezőek, edzőink pedig továbbra is várják a versenyzőket, korosztálytól függetlenül!

A Magyar Öttusa Szövetség hivatalosan is bejegyezte a Csömör KSK öttusaszakosztályát a tagjai közé, így újabb csodálatos sportág szerelmesei (vívás, úszás, lovaglás és futás-lövészet) kezdhetik meg településünkön a felkészülést az idei versenyszezonra.