Férfi kézilabdacsapatunk a Pécsi VSE együttesét fogadta az NB II-es bajnokság 3. fordulójában. A montenegrói és szerb játékosokkal felálló, igazi proficsapat benyomását keltő ellenfél más fordulatszámon pörgött és kiütéses sikert aratott.

Két fölényesen megnyert mérkőzés után odalett női kézilabdacsapatunk makulátlan mérlege a Pest megyei II. osztályú bajnokságban. A Vecsés SE II.-Sülysáp elleni tóalmási mérkőzésen nem bírtuk el több rutinos játékosunk hiányát.

Férfi kézilabdacsapatunk szombaton hazai pályán fogadja a két vereséggel nyitó Pécsi VSE együttesét az NB II Dél-nyugati csoportjában. A baranyaiak ellen esélyesként lépünk parkettára a szezonbeli első itthoni sikerünk reményében!

A hajráig jól tartotta magát férfi kézilabdacsapatunk a tavalyi bronzérmes Hőgyész SC elleni hazai NB II-es találkozón, de a nagyobb rutin ezúttal a vendégeket segítette, akik végül megérdemelten nyerték meg az összecsapást.

Második mérkőzését is megnyerte a Pest megyei bajnokság II. osztályában szereplő női kézilabdacsapatunk az idei szezonban. A lányok hazai környezetben tanították móresre az Aranyszarvas SE együttesét és vezetik a tabellát!

Időpont: 
szo, 10/01/2022 -
14:00 - 16:00
Időpont: 
szo, 09/24/2022 -
18:00 - 20:00

Megújult férfi kézilabdacsapatunk a szombati Sportnapon szurkolóink előtt is bemutatkozhat az NB II-ben. A bajnokságot hozzánk hasonlóan győzelemmel kezdő Hőgyész SC elleni találkozón nagy csatára van kilátás.

Győzelemmel kezdte az NB II Dél-nyugati csoportját férfi kézilabdacsapatunk, amely a legjobbkor, az utolsó öt percben vette át a vezetést a tavalyi ezüstérmes Pécsi Egyetemi AC otthonában és nyerte meg egyetlen góllal a szezonnyitó mérkőzést!

Női kézilabdacsapatunk berúgta a Pest megyei II. osztályú kézilabda-bajnokság ajtaját, az idegenbeli bajnoki rajton 22 gólos győzelmet aratott a Vácrátót KSE otthonában. Turák Csaba vezetőedző újoncai 17 találatot jegyeztek!