Siklósi győzelemmel zárta az NB II-es bajnokságot férfi kézilabdacsapatunk. Kovács István együttese kiélezett küzdelemben szerezte meg a két pontot, Tóth Fekete néhány másodperccel a vége előtt lőtte a mindent eldöntő találatot!

 

Nagyon nagy csata kerekedett férfi kézilabdacsapatunk siklósi szezonzárójából, a hazaiak ugyanis a kiesés rémétől fenyegetve léptek pályára, így minden labdáért óriási harc zajlott a pályán. Bátky Bence duplájával kezdtünk, az első tíz percben a kezünkben is tartottuk az irányítást, a siklósiak azonban 10-10 után elhúztak, elég volt pár eladott labda és egy ötperces csömöri gólcsend, hogy megugorjanak, és az előnyük kitartson a szünetig.

 

A pihenő alatt Kovács István rendett tett a fejekben, a mínusz kettőről így lett négy perc alatt plusz kettő. Innentől egy pillanatig sem kellett többet hátrányból kézilabdáznunk, a siklósiak ugyan jó néhányszor egyenlítettek, de ennél többre nem futotta az erejükből. Fél perc volt hátra, amikor vezetőedzőnk időt kért, Tóth Fekete pedig 14 másodperccel a vége előtt megszerezte a győztes gólt. Amit tehát megtehettünk, azt megcselekedtük. A siklósiak ezzel biztosan a 11. helyen zártak, míg a mieink előreléptek a tabella harmadik helyére. Ahhoz, hogy a dobogón is végezzünk, már "csak" ki kell szurkolnunk este a nagyatádiak pontszerzését a Hőgyészi SC ellen!

 

FRISSÍTÉS!
Mivel a 18 órakor kezdődött találkozón a hőgyésziek ötgólos sikert arattak hazai környezetben a Rinyamenti KC Nagyatád ellen, így biztossá vált, hogy hiába végeztünk velük azonos pontszámmal, sem az egymás elleni mérlegünk, sem a gólkülönbségünk nem jobb, ezért a Csömör KSK férfi kézilabdacsapata végzett a negyedik helyen a 2022-23-as NB II-es bajnokság Dél-nyugati csoportjában.

 

KÉZILABDA, NB II, DÉL-NYUGAT-CSOPORT, 22. FORDULÓ
MK Pelikán-Siklós KC – Csömör KSK 29–30 (15–14)
2023. május 27. szombat, 12.00
Siklós
Gólszerzők: Temesvári 8, Nagy 6, Kovács 5, Sipos 4, Sztárai 3, Krizmanics 2, Katona 1 ill. Tóth Fekete 5, Bátky B. 4, Szegedi 4, Turák 4, Győrvári 3, Homor Dá. 3, Szűcs 3, Bártfay 2, Homor Do. 1, Bátky P. 1. vezetőedző: Borbándi István ill. Kovács István

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!