Asztalitenisz

Makulátlan hónapot zártak

Három győztes meccsel folytatta a Pest megyei bajnokságot az I/C Észak-csoportban a Csömöri Pingpong SE csapata: a majosháziak és a vámosmikolaiak után a dunaharaszti ellenfelüket intézték el a mieink. A gárda továbbra is második a pontvadászatban.

Két győzelemmel folytatta a Pest megyei bajnokságot az I/C Észak-csoportban a Csömöri Pingpong SE csapata. Előbb az őrbottyáni, majd a gödöllői ellenfelüket intézték el a mieink, akik jelenleg a második helyen állnak a pontvadászatban.

Hazai győzelemmel kezdett a Pest megyei bajnokság I/C Észak-csoportjában a Csömöri Pingpong SE csapata. A nyitófordulóban váci ellenfelüket intézték el a mieink, akik szentendrei vereséggel folytatták a pontvadászatot.

A Pest megyei bajnokság I/C Észak-csoportjában a hajrához közeledve is tart a remek forma: a Csömöri Pingpong SE dobogóra hajtó I. és II. csapata is hasonló forgatókönyv szerint nyerte meg aktuális mérkőzését a mögöttünk hagyott hetek során.

Március hónap során két idegenbeli sikerre lehetnek büszkék a csömöri asztaliteniszezők. A Pest megyei bajnokság I/C Észak-csoportjában a Csömöri Pingpong SE I. és II. csapata egyaránt fölényesen győzött a tavaszi menetelés során.
Veretlen hónapot zárt a Pest megyei bajnokság I/C Észak-csoportjában a Csömöri Pingpong SE I. és II. csapata. Mindkét gárda összemérte tudását a váciakkal, és kis híján mind a kettő le is győzte riválisát.

Az év utolsó mérkőzésén elszenvedte első vereségét a Pest megyei bajnokság I/C Észak-csoportjában a Csömöri Pingpong SE I. csapata. A srácok a közvetlen riválisnak számító Petőfi DSE Hévízgyörk otthonából távoztak csalódottan.

Továbbra is hibátlanul menetel a Pest megyei bajnokság I/C Észak-csoportjában a Csömöri Pingpong SE I. csapata. A remek teljesítménynek köszönhetően természetesen a tabella legtetejéről figyelheti a mezőnyt az elhivatott együttest.

Makulátlanul zárták az októbert a csömöri asztaliteniszezők: a Pest megyei bajnokság I/C Észak-csoportjában induló a Csömöri Pingpong SE mindkét csapata hiba nélkül szerepelt, a srácok kivétel nélkül minden mérkőzésüket megnyerték.

Az idei szezonban ismét két csapattal indul a Csömöri Pingpong SE a Pest megyei bajnokság I/C Észak-csoportjában. A rajton rögtön egymás ellen bizonyíthattak a mienk az asztal mellett, a nagy csata ennek megfelelően garantált volt.

Harkány adott otthont a Joola Kupa nemzetközi veterán asztalitenisz ranglistaversenynek, ahol Bartha Béla párjaként asztalhoz lépett a csömöri olimpikon, Németh Károly is. A legyőzhetetlen duó aranyéremmel zárt.

Szinte az utolsó pillanatig megvolt az esélye az éremszerzésre a Csömöri Pingpong SE együttesének a Pest megyei bajnokság I/BC Észak-csoportjában, de az ellenfelek eredményei úgy alakultak, hogy végül nem értünk oda a dobogóra!

Oldalak