Kézilabda

Sokat tanulhatunk belőle

Fiataloktól hemzsegő kerettel utazott el Füzesabonyba férfi kézilabdacsapatunk, az NB II-es bajnokság 4. fordulójában nyolc tizenéves csömöri játékos várt bevetésre! Helembai első góljait lőtte az NB II-ben, de a gárda súlyos vereséget szenvedett.

Szezonbeli első idegenbeli győzelmét aratta női kézilabdacsapatunk a Pest megyei bajnokságban. A lányok Gyálra látogattak, ahol végig vezetve, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést és érték be pontszámban ellenfelüket a bajnoki tabellán.

A szezon leghosszabb idegenbeli túrája vár férfi kézilabdacsapatunkra az NB II-es bajnokságban, a mieink Füzesabonyban folytatnák a remek sorozatukat. Ami biztos: az eddigi legkomolyabb erőpróba vár a csömöri együttesre.

Kiütéses vereséget szenvedett női kézilabdacsapatunk a Tököl VSK vendégeként a Pest megyei bajnokság 3. fordulójában. Nem tudtuk pótolni a hiányzókat, a szűk keret erejéből ezúttal a tisztes helytállásra futotta.

Kiváló hangulatú derbit nyert meg férfi kézilabdacsapatunk a nagy rivális Gödöllői KC ellen az NB II 3. fordulójában. Igazi csapatmunka volt a győzelem, mindenki hozzátette a magáét a sikerhez - az elszánt küzdelem szurkolóink tetszését is elnyerte!

Hétvégén a Fábián Ferenc emléktorna állandó vendége, idei ezüstérmese, a Gödöllői KC ismét Csömörre látogat, de férfi kézilabdázóink motivációja ezúttal már nem a sikeres bajnoki felkészülés, hanem az eredményes NB II-es szereplés!

Ragyogó második félidei játékával nyerte meg a PLER U23 elleni csatát férfi kézilabdacsapatunk az NB II-es bajnokságban. A hajrában tíz percig egyáltalán nem kaptunk gólt, ezzel újabb két pontot zsákoltunk a szezonban.

A Pest megyei bajnokság 2. fordulójában mindössze néhány percig tudta tartani a lépést hazai pályán női kézilabdacsapatunk a Dunavarsányi TE együttesével, a folytatásban nem volt egy súlycsoportban a két együttes.

Az elmúlt szezonban kétszer is kiszakadt a gólzsák a Csömör KSK és a PLER U23 férfi kézilabdázóinak NB II-es összecsapásán. Mindkétszer mi nyertünk, így nem bánkódhattunk, gólgazdag és közönségszórakoztató meccseken gyűjtöttünk pontokat.

Ismét lezárult egy korszak a csömöri kézilabda történelemkönyvében: harmincöt, pályán eltöltött év után visszavonul az aktív játéktól a Csömör KSK kapusa, Vereszky László. Az ünnepélyes búcsúztatásra az NB II-es rajtot megelőzően került sor.

Sikeres rajtot vettünk: izgalmas találkozóval kezdte a Pest megyei bajnokságot és zárta a Sportnapot női kézilabdacsapatunk. A Százhalombattai KE elleni, végletekig kiélezett összecsapáson egyetlen góllal nyertek a mieink.

Győzelemmel kezdte az NB II-es szezont férfi kézilabdacsapatunk: az első félidőben megrángatta az oroszlán bajszát a vendég Budapest Honvéd SE, de a hajrában magabiztossá tette a sikert a csömöri gárda. Bakos György 10 gólig jutott!

Oldalak