Kézilabda

Élvonalbeli összecsapás következik!

Igazi kupacsemegét hoz a Mikulás: kedden az NB I-es Fejér B.Á.L.-Veszprém látogat Csömörre a férfi kézilabda Magyar Kupa 3. fordulójában. Színvonalas mérkőzésre számíthatnak a kilátogató szurkolók, bízunk benne, hogy megtöltjük a sportcsarnok lelátóit!

Lajosmizsén véget ért férfi kézilabdacsapatunk október eleje óta tartó győzelmi sorozata az NB II-ben, de a botlás ellenére maradtunk a tabella élén. Gyorsan össze kell kapnunk magunkat, mert kedden érkeznek Csömörre az élvonalbeli veszprémiek!

Listavezető férfi kézilabdacsapatunk ismét rendhagyó időpontban lép pályára az NB II-es bajnokságban: a srácok pénteken este Lajosmizsére látogatnak, ahol a dobogón álló közvetlen rivális otthonában gyűjtenék be az értékes pontokat.

Szombaton Szolnokra látogat listavezető férfi kézilabdacsapatunk az NB II-es bajnokság 9. fordulójában. A két együttes nincs egy súlycsoportban a szezonban: amíg Kovács István tanítványai egyszer kaptak ki, addig a szolnokiak egyszer nyertek...

Női kézilabdacsapatunkat érte a megtiszteltetés, hogy lejátszhatta a 2023-as év utolsó Pest megyei II. osztályú bajnoki mérkőzését. A lányok hazai pályán, nagy csatában a Vecsési SE II.-Sülysáp együttesét fektették két vállra.

Férfi kézilabdacsapatunk már az első félidő közepére eldöntötte a PLER-Budapest U21 elleni találkozót az NB II-ben. A szeptemberi meccshez hasonlóan a fővárosiak megint nyerték a második félidőt, de ezúttal esélyt sem adtunk a pontszerzésre.

Listavezető férfi kézilabdacsapatunk rendhagyó időpontban kezdi hazai pályán az NB II alapszakaszának második körét a PLER-Budapest U21 ellen. A fővárosi fiatalok szeptemberben nagy csatára késztettek a rajton, és most sem lesz ez másként.

A Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a férfi Magyar Kupa 3. fordulójának párosításait, a BFKA-Veszprém U21 együttesét kiütő Csömör KSK újabb veszprémi csapatot fogadhat hazai pályán: az élvonalbeli Fejér B.Á.L.-Veszprém gárdáját.

Két nyeretlen meccs után visszatalált a győztes útra női kézilabdacsapatunk a Pest megyei II. osztályú bajokságban. A lányok az alapszakasz második körének nyitányán a sereghajtó Vácrátót KSE otthonában gyűjtötték be a pontokat.

Roppant magabiztosan fektette két vállra riválisát idegenben listavezető férfi kézilabdacsapatunk. Az ősz rangadóján az Üllői KSE otthonában szinte akkora különbséggel nyertek a mieink, mint múlt héten a sereghajtó ellen!

Nem fogott ki jó napot női kézilabdacsapatunk a forduló rangadóján, így a veretlen listavezető Aranyszarvas SE játszi könnyedséggel tartotta otthon a pontokat a mieink ellen. A lányok a 18 gólos vereség után a negyedik helyre csúsztak vissza.

Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság G-csoportjának két 10 pontos csapata csap össze vasárnap, nemcsak a forduló, de az egész ősz legnagyobb rangadóján! A listavezető Csömör KSK üllői vendégjátéka során óriási csatára van kilátás.

Oldalak