Kézilabda

Elrajtolt a felkészülés

Újult erővel kezdte el a tavaszi szezonra való felkészülést férfi kézilabdacsapatunk. Az ősszel hétmeccses veretlen sorozatot építő gárda egy játékos, könnyed ráhangolódással indított a Csömöri Sportcsarnokban.

Közeledik az év vége, eljött a szilveszteri összegzések ideje - minisorozatunkban csapataink 2022-es naptári évét vesszük górcső alá. Kézilabdázóinknál jelentős átalakulás történt a nyáron, a férfi és a női gárda is komoly vérfrissítésen ment keresztül.
Az NB II-es kézilabda-bajnokság őszi szezonjának végén a csömöri férfi kézilabdacsapat nyáron kinevezett fiatal és céltudatos vezetőedzője, Kovács István értékelte az elmúlt, munkával és sikerekkel teli hónapokat.

A veretlen listavezető Tungsram SE Nagykanizsa otthonában zárta az NB II-es őszi szezont férfi kézilabdacsapatunk. A mieink többet hibáztak a hazaiaknál, így végül nem jött össze a pontszerzés az évzárón.

Fantasztikus őszt produkált a Csömör KSK II. férfi kézilabdacsapata. A Pest megyei II. osztályban szereplő együttes minden ellenfelét imponáló fölénnyel győzte le, ennek megfelelően egy meccsel kevesebbet játszva is pontelőnnyel vezeti a tabellát!

Ennél nagyobb rangadóval nem is búcsúztathatná az évet férfi kézilabdacsapatunk, amely a forduló, sőt, az egész őszi szezon legnagyobb csatáját vívja majd szombaton a veretlen listavezető Tungsram SE Nagykanizsa otthonában.

Az idei utolsó hazai bajnoki mérkőzése után megtartotta hagyományos szezonzáróját férfi kézilabdacsapatunk. A rendhagyó eseményen az értékelést a pizzázás, az önfeledt játék és a közös meccsnézés követte. Tavasszal folytatódhat a menetelés!

Fájó botlás

Női kézilabdacsapatunk az Aranyszarvas SE tápiószentmártoni otthonába látogatott a Pest megyei II. osztályú bajnokság 11. fordulójában, ahol egy végsőkig kiélezett, szoros mérkőzésen kétgólos vereséget szenvedett.

Magabiztos győzelmet aratott idei utolsó hazai NB II-es mérkőzésén férfi kézilabdacsapatunk. A Rinyamenti KC Nagyatád az első félidőben még tartotta a lépést a mieinkkel, a szünet után már csak az volt a kérdés, mennyivel nyerünk!

Férfi kézilabdacsapatunk szombaton az év utolsó hazai mérkőzésén fogadja a Rinyamenti KC Nagyatád együttesét az NB II-es bajnokságban. A srácok a két pont begyűjtésével fontos lépést tehetnek előre a dobogóért zajló harcban.

Kiütéses győzelmet aratott női kézilabdacsapatunk a Vácrátót KSE ellen a Pest megyei II. osztályú bajnokságban. Idei utolsó hazai tétmeccsükön a csömöri lányok szemernyi kétséget sem hagytak szurkolóinkban, megsorozták a sereghajtót.

Magabiztos győzelmet aratott férfi kézilabdacsapatunk a Mecseknádasdi Spartacus SE otthonában az NB II-es bajnokság 8. fordulójának zárómérkőzésén. A mieink szoros első félidő után gyűjtötték be végül az értékes pontokat.

Oldalak