Kézilabda

Nem bírtunk a légiósokkal

Férfi kézilabdacsapatunk a Pécsi VSE együttesét fogadta az NB II-es bajnokság 3. fordulójában. A montenegrói és szerb játékosokkal felálló, igazi proficsapat benyomását keltő ellenfél más fordulatszámon pörgött és kiütéses sikert aratott.

Két fölényesen megnyert mérkőzés után odalett női kézilabdacsapatunk makulátlan mérlege a Pest megyei II. osztályú bajnokságban. A Vecsés SE II.-Sülysáp elleni tóalmási mérkőzésen nem bírtuk el több rutinos játékosunk hiányát.

Férfi kézilabdacsapatunk szombaton hazai pályán fogadja a két vereséggel nyitó Pécsi VSE együttesét az NB II Dél-nyugati csoportjában. A baranyaiak ellen esélyesként lépünk parkettára a szezonbeli első itthoni sikerünk reményében!

Második mérkőzését is megnyerte a Pest megyei bajnokság II. osztályában szereplő női kézilabdacsapatunk az idei szezonban. A lányok hazai környezetben tanították móresre az Aranyszarvas SE együttesét és vezetik a tabellát!

Megújult férfi kézilabdacsapatunk a szombati Sportnapon szurkolóink előtt is bemutatkozhat az NB II-ben. A bajnokságot hozzánk hasonlóan győzelemmel kezdő Hőgyész SC elleni találkozón nagy csatára van kilátás.

Győzelemmel kezdte az NB II Dél-nyugati csoportját férfi kézilabdacsapatunk, amely a legjobbkor, az utolsó öt percben vette át a vezetést a tavalyi ezüstérmes Pécsi Egyetemi AC otthonában és nyerte meg egyetlen góllal a szezonnyitó mérkőzést!

Női kézilabdacsapatunk berúgta a Pest megyei II. osztályú kézilabda-bajnokság ajtaját, az idegenbeli bajnoki rajton 22 gólos győzelmet aratott a Vácrátót KSE otthonában. Turák Csaba vezetőedző újoncai 17 találatot jegyeztek!

A tavalyi ezüstérmes Pécsi Egyetemi AC otthonában kezdi meg az NB II-es menetelését férfi kézilabdacsapatunk - rendhagyó módon a Dél-nyugati csoportban. Kovács István tanítványai a hazai tornagyőzelem után optimistán utazhatnak a rajtra.

Pörgős tréningekkel és sok edzőmeccsel készült az NB II-es szezonra férfi kézilabdacsapatunk. Az új vezetőedzőnek, Kovács Istvánnak kellemes emlékei vannak a Csömöri Sportcsarnokról, hasonlókat szeretne átélni a szurkolóinkkal is!

A felkészülési szezon során férfi és női kézilabdacsapatunk kerete is frissült, így az előttünk álló idényben több opció áll majd a két vezetőedző, Kovács István és Turák Csaba rendelkezésére az NB II-ben, illetve a Pest megyei bajnokságban.

Elkészült a Pest megyei női kézilabda-bajnokság alapszakaszának a sorsolása, a mieink idegenben rajtolnak, a vácrátótiak ellen kezdjük a hosszú sorozatot. Turák Csaba fiatal erőkből álló együttesére komoly feladatok várnak.

Végsőkig kiélezett csatában szerzett ezüstérmet a Csömör KSK férfi ifjúsági kézilabdacsapata a hazai rendezésű utánpótlástornán. A döntőben a közvetlen riválisnak számító Gödöllői KC ellen hetesekkel dőlt el a serleg sorsa.

Oldalak