Kézilabda

Kialakult a csoportunk

A Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai- és Versenybizottsága elkészítette az NB II-es bajnokságok besorolásait a 2021-22-es idényre, amelyből már most körvonalazódik, hogy férfi kéziseink ismét mennyire nehéz és kiegyenlített szezonra számíthatnak.

Hajdúnánáson rendezték a Strandkézilabda Nemzeti Bajnokság országos döntőjét: a férfiaknál a HÍR-SAT BHC érdemelte ki az elsőséget, amely a döntőben a Fervas BHC együttesét múlta felül. A csömöri Tóth Fekete Barnabás idén is bekerült az All Star-csapatba!

A Ferencvárosi TC élvonalbeli férfi kézilabdacsapatánál több fiatal tehetség is profi szerződést kapott: büszkék lehetünk a csömöri nevelésű, beálló poszton szereplő Turák Félixre, aki két évre kötelezte el magát a fővárosi zöld-fehérekhez.

A héten is remekül szórakoztak a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban zajló nyári táborban a csömöri gyerekek. A tomboló nyárban ezúttal a kézilabdázók érezték magukat nagyszerűen, az edzések mellett értékes élményekkel gazdagodtak.

Összefoglaltuk a Csömör KSK kézilabda-szakosztályának elmúlt szezonját: górcső alá vettük a női és férfi felnőttcsapatunk mellett az utánpótlás eredményeit is és nem hagyhattuk szó nélkül vezetőedzőinket sem. Hajrá, Csömör!

Női kézilabdacsapatunk hagyományos szezonzárójára - a focistákhoz hasonlóan - szintén a csömöri horgásztónál került sor. A rendhagyó eseményen az év legjobbjai is megkapták elismeréseiket: Paulovics Bianka és Gulyás Edina is átvehette díját.

A bajnokságok lezárultával a Csömör KSK kézilabda-szakosztálya megtartotta hagyományos szezonzáróját, amelyre idén a Csömöri Sportcsarnokban került sor. A rendhagyó eseményen az év legjobbjai is megkapták elismeréseiket.

Mindhárom mérkőzését megnyerte, ezzel pedig tornagyőztes lett a hazai pályán rendezett négycsapatos kupán a Csömör KSK serdülő kézilabdacsapata. Rohodi Péter tanítványai a váciakat, a veresegyháziakat és a Hort SE gárdáját is legyőzték!

A hajráig vezetett a Csömör KSK II. kézilabdacsapata a Dunaharasztiban rendezett Final24 Pest megyei kézilabda-fesztivál férfi bronzmérkőzésén, de az utolsó percekben a Solymári SC végül kiénekelte a sajtot a szánkból.

A kézilabdázók utánpótlás-bajnokságai a járvány miatt idő előtt befejeződtek, serdülőcsapatunk azonban majd egy hazai rendezésű torna után megy nyári pihenőre. Június 13-án a Hort SE, a Váci KSE és a Veresegyház VSK látogat Csömörre.

A Csömör KSK II. férfi kézilabdacsapata a Dunaharasztiban rendezendő Final24 Pest megyei kézilabda-fesztivál pénteki napján vívja meg a Solymári SC elleni bronzmérkőzést. A hatvan perc alatt megkoronázhatják a szezont a srácok!

Nagyot küzdött, a szünetben még két góllal is vezetett a Csömör KSK II. kézilabdacsapata a Pest megyei bajnokság elődöntőjének visszavágóján, de végül döntetlent játszott a Bugyi SE otthonában, így nem tudta ledolgozni a háromgólos hátrányát.

Oldalak