A Csömöri Sportcsarnok, és az azt üzemeltető Csömör Sport és szabadidő-szervező Nonprofit kft 100%-os tulajdonosa Csömör Önkormányzata.

A Csömöri Sportcsarnok és a hozzá tartozó létesítményei adnak helyt a Mátyás Király Általános Iskola testnevelési óráinak reggel 7-től 16 óráig, a fennmaradó időben és hétvégeken a helyi sportszakosztályok illetve a tömegsport társaságok használják létesítményeinket. A sportolni vágyók a labdajátékok közül kézilabdát, futsalt, kosárlabdázást vagy asztaliteniszezést is választhatnak. A küzdősportok közül Aikido, Judo, Karate és Kung-Fu csoportokhoz csatlakozhatnak a felnőttek és a gyerekek egyaránt. Az alagsorban konditerem található, melyet sportolóink és a lakosság is igénybe vesznek.

Az emeleten található az 50 nm-s küzdősportterem, mely egyaránt kiválóan alkalmas jóga és aerobik-foglalkozások, egyéb mozgásművészeti- vagy táncfoglalkozások számára is. Klubhelyiségünk 25 nm-el, kis létszámú összejövetelek, csoportos foglakozások, klubok ideális helyszínéül szolgálhat.

A sportcsarnok küzdőtere szabványos kézilabda méretű és parketta borítású, a térelválasztó függönyök segítségével 2 illetve 3 részre osztható. Jelenleg működő szakosztályaink: férfi és női kézilabda, futsal, asztalitenisz és ritmikus gimnasztika. Szabadtéri szakosztályaink: kerékpár, atlétika, labdarúgó szakosztály.

A sportcsarnok előtere és küzdőtere részben akadálymentesített. Az események alatt büfé üzemel, illetve tágas előterünkben akár 50 fős zártkörű rendezvény megtartására is van lehetőség.

Az állandó csoportok és csapatok edzésein, mérkőzésein kívül, együttműködünk a környező települések sportegyesületeivel, helyt adunk nagy létszámú találkozóknak, országos bajnokságoknak, illetve szórakoztató rendezvényeknek is. A sportcsarnok az elmúlt években a felsoroltakon kívül az alábbi sporteseményeknek adott otthont: - röplabda - ritmikus gimnasztika - birkózás - társastánc magyar bajnoki forduló.

Ha felkeltettük érdeklődését látogasson el a csomorsport.hu weboldalunkra, csatlakozzon hozzánk a facebookon: www.facebook.com/csomorsport