Kerékpár

Csehországi remeklés

Nagyszerű teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet a Cube-Csömör kerékpárversenyzője, Schmidel Regina, aki a Csehország közepén, Hlinskóban rendezett nemzetközi hegyibringás viadalon az ötödik helyet szerezte meg a rangos mezőnyben.

Az utolsó hegyig a főmezőnnyel tekert a csömöri országúti kerékpáros, Valter Attila minden idők legerősebb olimpiai mezőnyében. A pokoli hajrában lemaradt és bár áttekert a célvonalon, az olimpia oldala szerint hivatalosan nem fejezte be a versenyt.

A csömöri Valter Attila már Japánban készül a szombati versenyre, országúti kerékpárosunk nem fogalmaz meg elvárásokat magával szemben, de szeretné kihasználni, hogy a tokiói olimpia országúti mezőnyversenye három hegymenetet is magában foglal.

A Csömöri Bringafesztivál idén is a kistérségi kerékpáros körtúrával zárult, amelyen ezúttal is rendkívül lelkes brigád tekerte végig a közel 80 kilométeres távot a tikkasztó melegben. Köszönjük a részvételt, ősszel újra találkozunk!

Több szempontból is történelmi volt az idei Csömöri Bringafesztivál: a rekordszámú nevező, az először megrendezett XCC ob és az utánpótlásközpont alapkőletétele is emelte a hétvége fényét! Ráadásul három csömöri aranyérem is született a Bulgárkertben!

Az ünnepélyes körülmények között elhelyezett időkapszulával hivatalosan is letették a Csömöri Bringaközpont és Bringaakadémia alapkövét, majd az XCC (Short Track) országos bajnoksággal kezdetét vette az idei Bringafesztivál!

Július 16-án, pénteken és július 17-én, szombaton ismét hazánk legjobb hegyibringásainak szurkolhatunk a Bulgárkertben rendezendő országos bajnokságon, közben pedig a fesztiválprogramokon lazíthatunk! Aktuális programunk ide kattintva olvasható!

Az oroszországi Szentpétervár adott otthont a 2021-es Pályakerékpáros Nemzetek Kupája (Világkupa) 2. fordulójának. Az eseményen négy magyar kerékpáros is érdekelt volt, köztük a csömöri Lovassy Krisztián omniumban indult.

A Giro d'Italián aratott sporttörténelmi siker és a tokiói olimpiára utazás előtt is a hazai sportsajtó fókuszába került a csömöri kerékpáros, Valter Attila, aki egymás után adta az interjúkat a különböző médiumoknak. Lapszemle.

A szlovéniai Kids Tour országúti kerékpárversenyen nyolc európai országból csaknem 300 versenyző indult. A három szakaszból álló viadalon a magyar válogatott szerelésében a Cube-Csömör tehetségei, Feldhoffer Bálint és Tóth Márkó is rajthoz állt.

Népes különítmény utazott Zalaegerszegre, hogy képviselje a Cube-Csömör hegyibringáscsapatát a ReStart XCO MTB Magyar Kupa-futamon. A kicsiktől a nagyokig mindenki értékes tapasztalatokkal gazdagodott, hárman ráadásul éremmel a nyakukban térhettek haza.

Július első hétvégéjén a franciaországi Les Gets adott otthont a 2021-es hegyikerékpáros Világkupa-sorozat következő állomásának: az U23-as versenyszámokban Schmidel Regina és Sylvester Balázs is érdekelt volt.

Oldalak