Kerékpár

Irány a nyolcadik olimpia!

Az elmúlt években többször kijelentette, hogy abbahagyja, de a sport iránti szeretete és elhivatottsága végül sosem engedte, hogy leszálljon a kerékpárról. Cseuz László eldöntötte: 2024-ben a párizsi olimpiára is két keréken érkezik!

Végre hivatalosan is megerősíthető, amely régóta benne volt a levegőben: a francia Groupama-FDJ jelölte Valter Attilát a Giro'd Italia országúti kerékpáros körversenyen induló keretébe! Mint ismert, május 6-án Budapesten lesz a 2022-es Grande Partenza!

Látványos és izgalmas futamokat, valamint igazi sztárparádét hozott a fővárosi Városligetben megrendezett cyclocross országos bajnokság. A Cube-Csömör bringásai három arannyal, két ezüsttel és két bronzéremmel zárták a napot!

Csömör büszkesége, Valter Attila a 2021-es Giro d'Italia országúti kerékpárverseny három szakaszán is viselhette az ikonikus rózsaszín trikót, ezzel a 64. Év Sportolója Gálán bekerült Az év sportpillanata-díj legjobb három jelöltje közé! Gratulálunk!

Egy megható apa-fia, edző-tanítvány sztori Csisztu Sportcastban: együtt a csömöri kerékpáros család, Valter Attila és édesapja, Valter Tibor, valamint elképesztő útjuk a sikerig. Hogyan jött össze Attilának az, ami még soha egyetlen magyarnak sem?

A főváros XVII. kerületében zárult az idei cyclocross szezon: a hét csömöri versenyző közül öten is dobogóra állhattak az eredményhirdetésen, hárman ráadásul annak legmagasabb fokára is. Összetettben Sylvester begyűjtötte a szilveszteri trófeát!

Bekerült a legjobb három közé, így továbbra is versenyben van a csömöri kerékpáros, Valter Attila az Év sportpillanata-díjra. A győztest a Magyar Sportújságírók Szövetsége által 64. alkalommal kiírt Az Év Sportolója Gála díjátadóján hirdetik majd ki.

Valter Attila májusban magára húzhatta a Giro d'Italia kultikus rózsaszín trikóját, ezzel pedig idén is versenybe szállt, hogy az Év Sportolója Gálán övé legyen az Év sportpillanata kitüntető cím. A közönségszavazás még elérhető, szavazzunk minél többen!

Kőbányán zárult a Kometa Cyclocross Challenge, a négy futamból álló sorozat végén az összetett legjobbjait is értékelték. A mieink két érmet is nyertek a versenyen két bringás hölgy jóvoltából, Hegedűs Helga és Bungyis Panna is remekelt.

Látványos csaták fűszerezték az idei negyedik cyclocross Magyar Kupa-fordulót, a zalaegerszegi viadalon az időjárás előbb jéggel, majd délutánra sártengerrel készült. Ez sem fogott ki a csömörieken, akik egytől egyig dobogóra állhattak.

Miskolcon folytatódott a Kometa Cyclocross Challenge, ahol az időjárás is partner volt abban, hogy izgalmas versenyt láthassanak a szurkolók. A Cube-Csömör versenyzői közül Schmidel Regina és Takács Valent Márk nyert, Sylvester Balázs másodikként zárt.

A cyclocross MK első két fordulójának legeredményesebb fiataljai részt vehettek a Szlovák CX Kupa 4. és 5. fordulóján Kistapolcsányban. A magyar versenyzők közül többek között a Cube-Csömör színeiben Takács Valent Márk is a dobogón ünnepelhetett.

Oldalak