Először nyert tétmérkőzést Bagon nagypályás focicsapatunk, amely Dencz duplájával kétgólos győzelmet aratott a Pest megyei II. osztályú bajnokságban. A szeles időben rendezett találkozó hajrájában még fölényesebbé is tehettük volna a különbséget.

 

Régóta vártuk ezt a napot: nagypályás focicsapatunk esélyeshez méltóan, a találkozót végig dominálva győzte le idegenben a Bagi TC együttesét. Az első félidőben Dencz lövöldözte körbe a kaput, miközben a hazaiak mindössze kétszer értek fel a tizenhatosunkig, az Igar által őrzött kaput azonban nem találták el - gól egyik oldalon sem esett.

 

A fordulás után továbbra is kezdeményezőbbek voltunk, Siskó remek labdáját pedig okosan lőtte a hosszú sarokba Dencz, az 52. percben vezetéshez jutottunk. Támadásban is maradtunk, a bagiak vérszegények voltak a csömöri térfélen, így Dencz második góljával el is dőlt a meccs. Egyed adott tanári labdát támadónknak, aki ezúttal a rövid sarkot választotta. A folytatásban még fölényesebbé tehettük volna a történelmi sikert, de Siskó és Krizsán is elhibázta a nagy helyzetét. Ezzel együtt le a kalappal a fiúk előtt, először nyertek tétmérkőzést Bagon!

 

LABDARÚGÁS, PEST MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 19. FORDULÓ
Bagi TC – Csömör KSK 0–2 (0–0)
2024. március 17. vasárnap, 14.30
Bag
Gólszerzők: Dencz (52., 79.)

 

Csömör KSK: Igar - Balaska (Szilva 85.), Deschelák, Tihanyi, Kunz (Rosta 69.) - Krizsán, Áncsán (Egyed 59.), Lückl - Czakó (Dósa 72.), Siskó (Klement 65.) - Dencz (Nagy 81.) vezetőedző: Illés Károly

 

Illés Károly, vezetőedzői értékelés: A mérkőzést végig uraltuk, megérdemelt győzelmet arattunk! Gratulálok a srácoknak!

 

KÖVETKEZIK:
LABDARÚGÁS, PEST MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 20. FORDULÓ
Csömör KSK – Pomáz-ICO SE
2024. március 23. szombat, 17.00
Csömöri Szabadtéri Sportközpont

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!