Az NB I-be jutott futsalcsapatunk, az RFC Csömör életében fontos változás következett be a nyári szünet alatt: a vezetőedzői posztról leköszönt Jávor István, helyét a Biczi Gábor-Takó Csaba duó veszi át az élvonalra felkészülés során.

 

Azok után, hogy visszavezette a legjobbak közé a csömöri Tigriseket, mindenképpen meglepő a nyári fordulat, de jól átgondolt döntés született Jávor István részéről: a jövőben már nem ő irányítja a felnőtt futsalcsapatot. Az elhatározásnak szakmai és egyéb okai is vannak, amelyeket részletez is közleményében. Arról, hogy a folytatásban milyen szerepet vállal a klubnál, illetve az utánpótlásban, még zajlanak az egyeztetések. Az élvonalra való felkészülést a Biczi Gábor-Takó Csaba páros vezeti majd. Alább Jávor István közleménye olvasható:

 

"Szeretett játékosaim, tisztelt edző társaim, hihetetlen ultrák és kedves szurkolók, vagyis Rubeola-család!

 

Két esztendővel ezelőtt, azzal a céllal érkeztem a együtteshez, hogy a segítségemmel ez, az egyik legnagyobb tradícióval rendelkező magyar futsalcsapat, az őt megillető helyre kerülhessen vissza!

 

Ezalatt az idő alatt, olyan elképesztő élményekkel gazdagodtam, amelyeket bár közhely, de szavakkal nem tudok leírni! Rengeteg különleges embert ismertem meg és ez nagy örömmel tölt el! Hálás vagyok, hiszen életemnek talán legrosszabb periódusában adott értelmet ez a feladat! Emberként mindig a győzelem, a versengés, a siker motivált, ám tenni soha nem tettem annyit érte, mint itt!
Minden feltétel adott volt, és ha a körülmények néha úgy is alakultak, az a szó, hogy AKAROM, erre az időszakra mindent felülírt bennem!

 

Hálás vagyok, hogy ezeket a felejthetetlen pillanatokat együtt élhettük át, ám úgy érzem, az én feladatom és ezzel együtt a fent említett időszak most véget ért!
A küldetésem beteljesítettem!
Tudom, hogy olyan csapatunk van, amely a legfelső szinten is megállja majd a helyét, és büszkévé tesz a tudat, hogy ebben nekem is szerepem volt!

 

Mindig is őszintén mosolyogva, boldogan fogok visszatekinteni erre az időszakra!
Köszönöm nektek!"

 

Köszönjük, Öcsi!