Kiegyenlített csatát hozott futsalcsapatunk DEAC elleni találkozója a Magyar Kupa elődöntőjében. A Tigrisek hátrányba kerültek, de előbb megfordították, majd a hajrában fölényessé tették a sikerüket. A vasárnapi fináléban a Haladás VSE vár a csömöriekre.

 

Nyíregyházán rendezik a hétvégén a Futsal Magyar Kupa Final Fourját, ahová szenzációs meneteléssel jutott el az RFC Csömör együttese. Miután korábban több NB I-es ellenfelet is móresre tanítottak a srácok, a Debreceni Egyetemi AC elleni elődöntőben sem voltunk esélytelenek. Ugyan vezetéshez jutottak a cívisvárosiak a meccs elején, de Jenei két góljával a szünetre fordítottunk a kiegyenlített erők küzdelme során.

 

A fordulás után folytatódott a debreceniek erőtlen próbálkozása, kapufáig ugyan eljutottak a meccsen, de komolyabb helyzeteik nem kerülhettek az összefoglalóba. Két veszélyes Tősér-lövés vezette fel a hajrát, ahol a kitámadó ellenfelet kétszer is sikerült mattolni egy-egy gyors csapással, előbb Husz, majd Maruzsi révén. A fantasztikus tábor előtt jöhetett az ünneplés, de csak visszafogottan, hiszen vasárnap a Swietelsky Haladás VSE vár a srácokra a fináléban! A meccset 19.30-tól élőben közvetíti az M4Sport csatorna!

 

FUTSAL, MAGYAR KUPA, ELŐDÖNTŐ
RFC Csömör – Debreceni Egyetemi AC 4–1 (2–1)
2018. március 3. szombat, 18.00
Nyíregyháza, Continental Aréna
Gólszerzők: Jenei (9., 17.), Husz (36.), Maruzsi (38.) illetve Szentes Bíró (4.)

 

FUTSAL, MAGYAR KUPA, DÖNTŐ
RFC Csömör – Swietelsky Haladás VSE
2018. március 4. vasárnap, 19.30
Nyíregyháza, Continental Aréna

 

Az M4 Sport csatorna élőben közvetíti a finálét!

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!