Szépen megteltek a lelátók a magyar és a belga U19-es futsalválogatott csömöri felkészülési meccseinek első felvonására, amelyen hazánk fiai háromgólos hátrányból mentették döntetlenre a találkozót. A folytatás szerda délután öt órakor!

 

Szinte hazajár a korosztályos magyar futsalválogatott Csömörre. Tavaly az oroszokat és a portugálokat is a Csömöri Sportcsarnokban fogadta az U18-as nemzeti együttes, idén már U19-esként érkeztek a településre a gárda tagjai. A párosmeccs első felvonását a belgák kezdték jobban, a 4. percben egy öngóllal szereztek vezetést, majd két perccel a félidő vége előtt megduplázták az előnyüket. Sokat próbálkoztunk vészkapus játékkal, de kevés sikerrel.

 

A szünetben tehát még kétgólos hátrányban voltunk, de a folytatásban háromra is nőtt a vendégek előnye. Hatalmas tartásukat bizonyítandó innen álltak fel a nemzeti csapat tagjai, hét másodperccel a vége előtt egy villámgyors kontra végén közelről egyenlítettek, így nyolcgólos döntetlennel ért véget az első meccs. Összességében furcsa érzés volt Csömörön nem a sárga-fekete mezes futsalcsapatnak szurkolni! Folytatás szerda délután öt órakor!

 

Szép volt, fiúk!